torsdag den 5. september 2013

Havregrødspandekager m. bær

Havregrødspandekager m. frysetørrede hindbær og friske jordbær


Ingredienser:

60 g havregryn
7 æggehvider eller 1-2 æg
Vaniljepulver
Stevia
(Muligvis lidt skummetmælk)

Fremgangsmåde:

Havregryn og vand røres til grød med lidt salt i en gryde. Æggehviderne røres i, og tilberedes til de er stivnede - Husk at røre undervejs. Hæld havregrøden i en blender og bled sammen med stevia og vaniljepulver. Hvis konsistensen er for tyk, kan der tilføjes lidt mælk.
Husk at smage til!
På en varm pande bages små pandekager. Vær obs på, at de skal være rimelig faste før de kan vendes.

Jeg vil anbefale at spise dem kolde, men det er en smagssag. 

Jeg plejer at lave dem aftenen før - gerne til flere dage af gangen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar